אני אימא לילד בן 4 ולילדה בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/04/2010 | 09:31 | מאת: ורד

אני אתן דוגמה להתנהלות שלנו הבוקר , שניהם מתעוררים בבוקר ב-6.00 , בעלי לקח את הקטנה והגדול בא אליי למיטה וכמובן הפריע לי לישון, טיפס עליי , דיבר איתיוכ"ו כמובן שכבר הרגשתי מובסת כי ידעתי שאין סיכוי שאני אשן את השינה שכ"כ חסרה ליאבל הייתי במצב קטטוני אז הרבה לא הגבתי. לבסוף הוא מצא מסטיק על השידה שלי ולא רצית שיאכל שלם ואמרתי לו שאני לא מסכימה שלם אלא רק חצי כי נראה לי מסוכן, דבר שהכניס אותו להתקף זעם הוא שרט אותי . זינקתי מהמיטה התגובה הראשונית שעלתה לי לראש היא שאני לא יכולה להיות לידו במצב הזה. הוא התחיל להשתולל עוד יותר אז חזרתיואמרתי לו שהוא לא יכול להיות בחדר שלנו אם הוא מתנהג ככה. הוא בכה והשתולל אבל בסוף הוא יצא , הוא קיבל חיבוק שעזר לו לצאת מהמצב. ברור לי שאין לי מושג איך להתמודד ... נראה לי מצד אחד שהוא במצוקה וזקוק לחיבוק מצד שני זה נראה לי חיזוק חיובי מידי להתנהגות שלו. מה עושים אשמח להמלצה על פסיכולוג טוב באיזור ר"ג גבעתיים.

29/04/2010 | 23:15 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ורד, כתבי אלי למייל האישי, ואולי אוכל לסייע בהמלצה. [email protected] בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים