הדרכת הורים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/04/2010 | 16:12 | מאת: טלי

המון המון תודה לך. איך אני פונה להדרכה כזאות.את יכולה לתת לי כיוון למי לפנות מי מה להתחיל. אני גרה בקריות. כי אני באמת מרגישה שבעיה זה אני ולא הבן המקסים שלי.ועוד מה שהוא אני קוראת הרבה ספרים בנושה רואה תוכניות טלויזיה אבל להשתמך בכילים האלה אני לא מצליחה.את בתח מקירה את זה המוח מבין אבל הלב עושה אחרת.

22/04/2010 | 00:39 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום טלי, כל פסיכולוג ילדים קליני (וגם חינוכי) יכול לתת הדרכת הורים. תוכלי לפנות דרך קופת החולים שלך, ולבקש הפנייה. אפשרות נוספת, היא לפנות למרכזי ההדרכה של מכון אדלר, המתמחים בהנחיית הורים. גם פסיכולוג ילדים פרטי הוא אופציה, בהתחשב בכך שלא מדובר בהרבה מפגשים, ולפיכך אפשר לעמוד בעלויות. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים