בתי בת 5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/03/2010 | 14:47 | מאת: אמא מודאגת?

בתי בת 5 בגן חובה היא לא מציורת לא מוכנה לגשת שלוחן לשבת יחד? היא יודעת לזהות את בל א-ב מספרים צבעים וכו" יש קליטה מעולה לשיריים תוכניות טלויזיה ישנה בעיה השניה היא לא מקשיבה שהיא רוצה את שלה היא לא מותרת? השמח לקבל תשובה מה עלי לעשות ולמי לפנות (אנו בטיפול למטוריקה ) בכאב ודמעות אני רושמת זאת והאם אגודת "ניצן" היא הכתובת?

11/03/2010 | 15:48 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום לאם מודאגת, אם הגננת או המטפלת במוטוריקה (ריפוי בעיסוק?) סבורות שיש טעם באבחון, תוכלי להתייעץ עם פסיכולוגית הגן, עם גננת-שי"ח או עם רופא הילדים שיוכל להפנות אתכם למכון להתפתחות הילד. יתכן שמדובר בהפרעת קשב, ויתכן שמדובר בקושי שלכם להכתיב את הכללים בבית. לפעמים מתעוררים קשיים אצל ילדינו, וחשוב להיענות להם מוקדם ולטפל. זכרי שכיום יש ידע רב בתחום, והילדים שמקבלים את העזרה בזמן מצליחים להתגבר על המכשולים ולהגיע להישגים טובים. אני מציעה לך להגיע לגורם מאבחן/מטפל בהקדם ולהירגע. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים