דחוף טיפול פסיכולוגי לילד בן 8

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/03/2010 | 17:31 | מאת: אליה

שלום ליאת בני בכיתה ג' מזה כחודשיים אינו רגוע כלל בכיתה, מפריע לילדים איננו מרוכז יש שינוי גדול מאוד בתקופה זו לעומת מה שהוא תמיד ( בכיתות א-ב ובתחילת כיתה ג' תמיד היה ילד מקסים שקט ורגוע)לפני כ4 חודשים נפטר חבר טוב שלו(ממחלה קשה) שלמד עימו באותה הכיתה , עשינו לבני אבחון פסיכודידקטי ופסיכולוגי והם המליצו במיידי לפנות לפסיכולוג ילדים-כאשר הם ראו שהילד סובל מפחדים ומידימו עצמי נמוך מאוד, בבקשה המליצי לנו על פסיכולוגים טובים ורציניים באיזור הקריות השייכים לקופ"ח מכבי או פסיכולוגים שנפנה אליהם באופן פרטי אננו יודעים למי ללכת

05/03/2010 | 01:04 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אליה, אני מסכימה שטיפול רגשי יכול לסייע מאד בהתארגנות מחודשת אחרי אסון ואובדן. אצל ילדים קטנים אבל ודיכאון בהחלט יכולים להתבטא באי שקט ובבעיות התנהגות. לצערי, איני מכירה פסיכולוגים לילדים באזורכם, אך תוכלי לבקש המלצה מרופא הילדים שלכם או מיועצת ביה"ס, שבוודאי עומדים בקשר שוטף עם מטפלים בילדים. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים