מדידת חום בטוסיק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/02/2010 | 09:22 | מאת: ויקי

יש לי זוג תאומים (בן ובת) בני שנתיים ושלושה חודשים. מסיבה רפואית שקרתה בחודש האחרון, אני צריכה לדעת את החום המדויק שלהם פעם ביום. בחודש הזה מדדתי להם את החום בטוסיק במדחום דיגיטלי. רציתי לוודא שאני לא גורמת לילדים שלי שום נזק (נפשי האו אחר) מעצם מדידת החום בטוסיק. רציתי לקנות מדחום לאוזן או אינפרא אדום למצח, אבל אמרו לי שהם לא הכי מדויקים ושצריכים למדוד בנקודה ספציפית, אחרת הם לא עובדים. אודה לתשובה. ויקי

02/02/2010 | 15:26 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ויקי, במשך דורות מדדו לילדים חום בטוסיק, ונדמה לי שאם היה בכך נזק פסיכולוגי משמעותי, היישוב כולו היה בצרות. זה אמנם לא נעים, אך למיטב הבנתי אם מלווה לכך הסבר, והדבר נעשה באווירה נינוחה ורגועה, אין בכך כל נזק. מאחלת לכם הרבה בריאות ליאת

10/03/2010 | 11:55 | מאת: אורית

תקחי מדחום מהיר ותמדדי בבית השחי. תוסיפי חצי מעלה ותעזבי את ישבניהם של ילדיך.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים