חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/01/2010 | 13:14 | מאת: הדודה שאוהבת

שלום רב אני דודה לאחינית מקסימה בת שנה ושבעה חודשים ילדה חכמה חברותית וחייכנית ויודעת הרבה מעל לגילה לכן שמים אותה במעון עם כיתה של ילדים גדולים יותר . העיניין הוא שהיא כל הזמן חורקת שיניים בצורה נוראית זה קורה במשך כל היום ולא בהקשר למשהו מסיום האם צריך לעשות משהו בעיניין ? וממה זה נובע? תודה מראש הדודה

04/01/2010 | 00:45 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, חריקת שיניים אצל תינוקות ופעוטות היא תופעה נפוצה למדי, ובדר"כ חולפת מעצמה ואינה מעידה על בעיה מיוחדת. ליתר ביטחון, אני ממליצה להתייעץ עם רופא שיניים של ילדים, ולוודא שאין בכך נזק. בריאות ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים