הסתגלות לגן טרום חובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/12/2020 | 00:56 | מאת: מלאק

הי אני אמא לילדה בת 3 שנים. מתמודדים כעת עם קשיי הסתגלות לגן . הילדה התחילה להתחבר לגננת ולסייעות בגן. פעמיים בשבוע הגננת יוצאת ליום חופש ובאה גננת מחליפה במקומה. עד היום לא שלחתי אותה בזמן שיש גננת מחחיפה. אני לא יודעת אם זה בסדר להתחיל לקחת אותה גם ביום שהמורה הקבועה איננה..מפחדת להעמיס עליה יותר מדיי . אשמח לעיצה תודה

שלום לך, אני מעריכה את רגישותך לביתך ואני סבורה שבעזרת הכנה מספקת, ביתך תוכל להכיר ולהתרגל גם לגננת המחליפה. שדרי לה ביטחון ושאת מאמינה בה, שאת סומכת על הגננת המחליפה ושהכל יהיה בסדר... כשהיא תוכל באמת להרגיש את הביטחון שלך אז גם היא תהיה בסדר. לגבי הזתמון - בעיני זה לא משנה אם תתחילי עכשיו עוד עוד חודש חודשיים, פעלי לפי האינטואיציה שלך. מה שחשוב הוא כאמור שאת תוכלי באמת לשדר לה ביטחון אחרת זה בטוח לא יעבוד.. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים