פגישה עם חברים בזמן הסגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/09/2020 | 18:43 | מאת: גבי

שלום, אני חוששת שהילדים יפגשו עם חברים בעת הזו. מדובר בבן 13 ובת 8. לפני הסגר הם נפגשו. העניין שכל הסובבים אותנו כאן לא מקפידים על ההנחיות במה שנוגע לעטיית מסכה בעיקר, ונפגשים באופן חפשי, גם ילדים וגם מבוגרים. מעבר לזה שזה מכעיס, אני באמת חוששת. עכשיו בסגר לא אפשרנו להם להפגש והם שומעים ורואים חברים שנפגשים באופן חפשי כאילו אין קורונה בכלל. הם מאוד מאוכזבים מזה שהם לא יכולים להפגש. ואני מבינה לליבם אבל לא יודעת כיצד לנהוג כשהסביבה נוהגת באופן כל כך שונה מאתנו. אשמח להתייחסותך. תודה, גבי.

הי גבי, אני מבינה לחלוטין את החששות שלך, אבל אני חושבת שזה יהיה חשוב למצוא איזו דרך ביניים כדי לשלב בין האפשרות שלך להרגיש בטוחה בבריאות ילדייך לבין הצורך שלהם להיפגש עם חברים, וזה אכן צורך מאוד חשוב. מה דעתך על מפגשים בחוץ, כשילדייך ממוגנים ואת נמצאת באזור ככה כדי להשגיח? בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים