ילדה בת 10.5 שמתקשה להירדם.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/09/2020 | 00:24 | מאת: V

היי. הבת שלי צפתה באיזו סידרה לילדים ונוער. בסדרה הזו היא ראתה סצינות מפחידות לטענתה ומאז היא מתקשה להירדם. הדבר מדיר שינה מעיניינו מאחר וכבר כמה לילות שהיא הולכת לישון לפנות בוקר וזה אחרי שהיא כבר לא יכולה להחזיק את עצמה ערה. ומעירה אותנו כמה פעמים במהלך הלילה שהיא לא נרדמת. אודה לעזרתכם.

הי, זה הזמן לחזר כמה שנים אחורה...אפשר לעזור בהרדמה (לשבת לידה וללטף למשל...) להזכיר לה שאם היא רק תירצה אז היא מוזמנת להגיע ולהעיר אתכם באמצע הלילה ושאתם תישבו לידה קצת עד שתירדם. עם כל אי הנוחות שכרוכה בכך, עצם האפשרות הזו מאוד מאוד מרגיעה עבור ילדים. היו בטוחים שעם הזמן הזיכרון של התכנית שצפתה בה ילך וידעך והיא עד מהרה תחזור לישון כרגיל. עם סבלנות ותמיכה מצידכם זה יקרה עוד מהר יותר.. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים