אירוע מטריד לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/06/2020 | 23:25 | מאת: אמא מודאגת

בתי (בת 12) נתקלה בדרכה חזרה מבי"ס, באיש שעמד עם מכנסיו מופשלים וחשף את איבר מינו, היא ברחה בבהלה, דיווחנו מיד למשטרה, דיברנו על זה והיא חזרה לענייניה. כיצד להתמודד עם המקרה?

שלום לך, זה נשמע שהתמודדתם יפה. פעלתם באופן שהעביר לה מסר שנעשה פשע ושיש לערב את רשויות החוק. שוחחתם איתה..אני מניחה שניסיתם להבין כיצד היא הרגישה ולהרגיע אותה, ובאופן כללי כדאי כעת רק להיות עם עיניים ואזניים פקוחות, ולשים לב לגילויים נוספים של מתח, חרדה, או כל דבר שנדמה לכם קצת שונה או אחר בהתנהלות שלה, ולנסות להתייחס לכך בעדינות וברגישות. במילים אחרות, תהיו עם האצבע על הדופק. אם תירצו להתייעץ לגבי אילו מסרים כדאי להעביר אליה, אתם מוזמנים לכתוב שנית ולתאר שיחה איתה בנושא. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים