הדרכת הורים במסגרת קופ ח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/04/2020 | 18:00 | מאת: דן

שלום ד ר, האם קופח כללית מכסה טיפולים של הדרכה הורית? אנו זוג בני 48 מהרצליה, זקוקים להדרכה הורית לגבי 3 ילדים מתבגרים. תודה

הי, מסלול אחד אפשרי הוא לקבל טיפול פסיכולוגי מסובסד המיועד לבוגרים ולאחר מכן להסביר למטפלת מה הצרכים. אני לא חושבת שתהיה מניעה לדבר או אפילו להתמקד בהורות שלכם. אופציה נוספת היא לקבל טיפול עבור ילד /מתבגר ואז להסביר למטפל/ת שהצורך שלכם כרגע הוא הדרכה הורית. הנקודה היא לעבור תהליך טכני עד לקבלת אישור הסבסוד ואז כאשר כבר תגיעו למטפל, להסביר לו באופן אישי מה הצורך, ולא בהכרח כבר בשלב הראשוני מול הקופה. אלו הם שני מסלולים אבל בכל קופה התהליך הוא מעט אחר. בררו ישירות מול קופת החולים שלכם לגבי הפרוצדורה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים