רצון למות של יחד בן 10

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/02/2020 | 16:50 | מאת: דנה

בני בן 10 לאחרונה אומר הרבה שהוא רוצה למות, שמקומו בגן עדן, לא מצליח להתמודד אם משהו שלא בדרך שלו או משהו שלא כרצונו. אירוע אחד שממש כעס והתחיל לזרוק דברים בחדר ובכה. לקחנו אותו למיון שניידר ששם אמרו המשך טיפול של פסיכולוג ושאין סכנה מיידית. (הכל תלוי במה הוא יתקל לדעתי) האם מישהו חווה התנהגות זו עם ילדו? מה עושים?

הי דנה, זה נשמע שבנך במצוקה, אתם במצוקה ויש שם איזה חוסר אונים משותף שלא מאפשר לכם לתמוך בבנכם. אני נוטה מאוד להסכים עם ההמלצה במיון ומציעה לגשת בהקדם להדרכה הורית אצל פסיכולוג/ית קלינית של ילדים ולנסות ביחד להבין מנין מגיעה המצוקה הגדולה וכיצד תוכלו להיות לבנכם לעזר. בהמשך תוכלו לשקול הכנסתו לטיפול במקביל להדרכה הורית. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים