היפראקטיביות נעזר בביופידבק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/01/2020 | 22:14 | מאת: אוריאל

היי ירדן אני בן 17.5 סובל מהיפראקטיביות .נעזר בביופידבק דרך הקופה מרגיש שיפור אחרי הטיפול . אחרי כמה ימים זה מתמסמס מת לצאת מזה .קשה לי בקשרים עם זה ..קשה לי הלימודים . שאלתי אם בביופידבק להמשיך ? או שיש טיפול אחר להיפראקטיביות

הי אוריאל, אם אתה מוצא שהטיפול הזה עוזר לך, אז אני בהחלט ממליצה לך להמשיך בו, מה שכן במסגרת הטיפול אתה אמור כמדומני ללמוד טכניקות שיסייעו לך גם כשאתה מחוץ לטיפול - שיטות הרפייה, נשימה עמוקה ואפילו תוכנות שונות שניתן לרכוש כדי לתרגל את הטכניקות בבית. אני מציעה לך להתייעץ עם המטפל ובמידת הצורך לשקול לאחר זמן מה לעבור לטיפול אצל פסיכולוג קליני שמשלב בעבודתו את שיטת הביופידבק, כך הטיפול יוכל להיות יותר הוליסטי ולהתייחס גם לקשים נוספים שאתה חווה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים