נערהמאוד בודדה בת 13

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/11/2019 | 02:10 | מאת: אכ

ביתי בת ה 13 סובלת מבדידות חברתית קשה. הדבר החל עוד היסודי אך היו לה ציפיות מאוד גדולות מהמעבר לתיכון שהתבדו. אין לה חרדה חברתית א אלא שלטענתה היא לא מצליחה להתחבר לאף אחת . כל הניסיונות ליצירת קשרים תמיד מגיעים מכיוון של שלה והרב נענים בשלילה. היא ממש במצוקה. חיי החברה שלה אחרי בית ספר ממש לא קיימים.יש לציין שמדיבור עם המורים נראה כי בבית ספר היא פעילה חברתית, משתתפת בשיעורים מוצאת את מקומה בהפסקות.ניסינו בעבר טיפול אך הפסקנו כי הרגשנו שזה לא עוזר ואולי גם לא מצאנו את המטפל המתאים. אנחנו לא מוצאים המלצות לפסיכולוגיה המטפלים במצבנו. אודה להצלחה על המשך טיפול להמלצות לפסיכולוגיה מתאימים אם יש צורך ברחובות. תודה מראש.

שלום לך, טיפול פסיכולוגי בהחלט בהחלט מתאים כאן, אבל צריך לתת לזה זמן ולהבין שלא מדובר בקסם. נסו להתמיד לפחות שנה אחת אחרי שאתם מתחילים. אני מציעה לך לחפש המלצות מאנשים שאת מכירה כדי שזה ייתן לכם את הכוח להמשיך ולהתמיד גם אם לפעמים מרגישים שזה "לא עוזר" כי העזרה מגיעה בצורות שונות ומתקבלת באופנים שונים. אני בטוחה שאם תבדקי ותשאלי את רוב האנשים בסביבתך הקרובה, את בסוף תמצאי מישהו מומלץ. בהצלחה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים