היוש רציתי לשאול שאלה תוכלי לענות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/08/2019 | 02:17 | מאת: בת 15

מה הכוונה שאומרים על קשר שהוא קשר אובסיסיבי ? במה זה מתבטא ? ומה זה בכלל אדם אובססיבי?

שלום לך, הכוונה באובססיה היא היא להתנהגות או מחשבה הנעשים באופן כפייתי ולרוב בלתי ניתנים לשליטה.קשר כפייתי הוא קשר בו הדגש הוא על הרדיפה/כמיהה/שליטה/השגת קירבה לאחר ולכן מאבד מאיכותו. בד"כ מדובר בקשרים הגורמים בעיקר סבל לשני הצדדים. אם את מרגישה שאת או מישהו קרוב אלייך נמצאים בקשר כזה, בהחלט חשוב וכדאי יהיה לעזור לו או לה למצוא את דרכם החוצה ממנו.. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים