שאלה שמטרידה אותי לגבי בת 3

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/07/2019 | 03:21 | מאת: שרה

בתי עולה לגן עירייה ילדה בעלת ביטחון עצמי יפהפיה בלונדינית. כלומר זוכה להמון תשומת לב מהסביבה . אך יש לי חשש אני רשמתי אותה לגן ממלכתי דתי תורני. מאחר וחזרתי בתשובה לפני כמה שנים. החשש שלי שהילדה שלי תיפגע בכך. חוזרים בתשובה מקבלים יחס פחות טוב ...מצד שני איני מסוגלת לשלוח אותה לגן שאינו דתי מאחר וזה פוגע הירכיים ואמונתי כיום.יש לציין שאת השנה הזו היא העבירה בגן דתי, וכמעט שלא הכרתי את ההורים האחרים מאחר ולא היו אירועים משותפים. זה כואב לי מאוד כי אני רוצה את הטוב ביותר עבורה, ממש אשמח לשמוע את דעתך בנידון. מקווה שאני מובנת לך תודה

07/07/2019 | 03:24 | מאת: שרה

יצא בטעות תיקון מקלדת מילה אחרת שכלל לא התכוונתי

הי שרה, אם אלו הן אמונותייך אז בוודאי שתירצי לגדל את ביתך על פיהן וכן רצוי שתהיה התאמה בין הבית למסגרת החינוכית בהכל הקשור לערכים ונורמות. לדעתי ההשתלבות של ביתך תהיה תלויה בעיקר בה וביכולות שלה, ואני לא חושבת שישנה סיבה ממשית לדאגה. מעבר לזה אם תדאגי ליזום וליצור קשרים עם האימהות האחרות, הדבר בוודאי יסייע במשהו להשתלבות הטובה של ביתך. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים