עבודה לבת 17 ללא מוטיבציה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/06/2019 | 19:26 | מאת: ימית

שלום בתי בת ה - 17 (ילידת אוקטובר) סיימה היום בשעה טובה את התיכון, מיועדת להתגייס במרץ. היא מודעת לזה שחייבת לחפש עבודה, אבל מאד ביישנית, לא מתאים לה מלצרות וכד'. גם ילדה ללא הרבה אנרגיה, מעדיפה להעביר זמן בחדרה לבד (מתוך בחירה, יש לה חברות). יש רעיון לכיוון לעבודה שיכולה להתאים לה?

הי ימית, אני מציעה שתעברו על כל האפשרויות באתרים המציעים עבודה ותחשבו ביחד מה יכול להתאים. אני חושבת שתהליך משותף כזה הוא לא פחות חשוב מאשר לסדר לה עבודה מכיוון שייתכן וביתך סובלת מקושי שמצריך התייחסות קצת יותר מעמיקה (אולי ביישנות חריפה, סוד של חרדה וכיוב). את מוזמנת לחזור ולשתף. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים