אחיינית................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/03/2019 | 12:29 | מאת: חני

אחייניתי בת 5.5 בגיל 3 הוריה התגרשו. הילדה פקחית.יש לה 2 אחיות בגיל ההתבגרות 12-14 האמא מאוד פעילה בחיפוש בין זוג חדש ומאז שהתגרשה היו לה 2 מערכות יחסים (בערך חודשיים כל אחת) ובשתיהן שיתפה את הילדה .כלומר הילדה כל פעם מספרת "לאמא יש חבר" או אמא ו..היו מאוהבים ועכשיו הם רק חברים.וכו וכו....גם אחותה הגדולה יש לה חבר והיא מספרת שהם מתנשקים כל הזמן....האם זה נכון לילדה קטנה?

הי חני, כפי שאת מתארת את הדברים זה בהחלט לא נכון לילדה ולכן אני מציעה שתעלי את הדברים האלה בפני אחותך, בררי איתה את עמדתה, בידקי האם מה שאת משערת שקורה נכון והביעי את דאגתך הכנה והמוצדקת (אם אכן כך הם פני הדברים) כי רק שם מולה תוכלי להשפיע. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים