חרדת נטישה בבתי בת 7

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/02/2019 | 14:27 | מאת: יגאל

מעוניין להבין , מהו הטיפול היעיל לבתי שסובלת מחרדת נטישה. אובחנה ע״י מומחה . טופלה ע״י פסיכולוג ילדים ללא שום שינוי . כיום תוהה כיצד ניתן לעזור לה. מה יכל לגרום להתפתחות חרדה שכזו ? תודה

הי יגאל, אתה מספר על בעיה מאוד לא פשוטה במשפט אחד. קשה לי להתייחס כך לדברים ובכל זאת להבנתי ההתיעצות המתאימה תהיה עם מטפל רגשי מוסמך (פסיכולוג קליני עובד סוציאלי קליני או מטפל באמנות MA)שמתמחה בילדים, פנים מול פנים. גם אם עברתם פסיכולוג אחד ללא הצלחה רבה, זה לא אומר שאיש המקצוע הבא, אפילו מאותו התחום המקצועי, לא יוכל לסייע לכם. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים