התקפי צעקות של אשתי על הבנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/02/2019 | 18:47 | מאת: יוני

שלום פונה אליך מחוסר ברירה, מה ניתן לעשות במצב הנתון.. אנחנו הורים ל 2 בנים בני ארבע ו שנתיים אשתי חלמה על בת זה המשאלה הכי גדולה שלה, אחרי שלא הצלחנו הטבעי פנינו לרופא פוריות . והבדיקות היו גרועות מסתבר שאשתי סובלת מכשל שחלתי מוקדם הרופא הציע תרומת ביצית. ואשתי נהרסה מזה. הגיבה לבשורות רע מאוד . היא בוכה המון צועקת הרבה על הילדים וסובלת מסטרס ; היא אמא מסורה אבל עכשיו איבדה את סבלנותה קשה לה מאוד. מה לעשות במצב הנתון? האם לקחת את הילדים יותר לסבתא על מנת שאשתי תוכל להירגע ? האם הצעקות הללו יכולים להזיק לבנים? הם לא רגילים לכך

הי יוני, כן בהחלט כדאי להפריד קצת בין הילדים לאמם, לפחות באופן זמני ולחלק מהזמן, אבל חשוב יותר הוא למצוא לאשתך טיפול פסיכולוגי שיעזור לה להתמודד, לעבד ולהשלים עם האובדנים מולם היא עומדת. לתחושתי כדאי שזה יקרה בהקדם, אל תמתינו עם זה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים