תינוק בן שנתיים שהפסיק לאכול=דחוףףף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/02/2019 | 21:04 | מאת: דורית

שלום רב, אני סבתא לנכד בן שנתיים וחודש שלאחרונה לא רוצה לאכול כלל, הוא חולה בברונכיט . ומוגדר כאסמטי, ומקבל משאפים מספר פעמים ביום, אך בחודשיים האחרונים הוא לא אוכל כלל. רק מעט בקבוק נוטריליון, הנכד יורד במשקל ויש חוסרים בבדיקות הדם. אני אובדת עצות ולא יודעת למי לפנות. האמא כבר חרדתית מאוד מהמצב של הילד. ויש לחץ בגלל שהוא יורד במשקל. אנא עזרתכם הדחופה.

שלום דורית, המצב אכן נשמע מדאיג. אנא פני בהקדם לרופא הילדים ובקשי ממנו הכוונה והפניה לגורמים טיפוליים המוסמכים לטפל בנושא. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים