נערה שלא שלא מדברת בחברה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/01/2019 | 14:34 | מאת: נערה

יש לי נכדה בת 15תלמידה טובה. יפה ויש לה חברות פעילה מאד בצופים. אבל היא לא משתתפת בשיחות עם אנשים. רק במסגרת המשפחה המצומצמת. גם לא עם הדודים בבית היא שרה, צועקת ושמחה מאד. ברגע ששומעת נקישה בדלת, היא פשוט משתתקת אבקש את עזרתך. תודה

שלום לך, חסרה אינפורמציה בשביל להבין האם מדובר בבעיה או שהמצב תקין. יחד עם זאת את מספרת שנכדתך פעילה בצופים - ששם חייבים לתקשר עם אחרים, שיש לה חברות ושבבית היא חופשיה ושמחה, אז אני בעצם לא מזהה שום סוג של המנעות מלבד בשיחות עם בני משפחה בוגרים יותר. ייתכן ששם הקושי שלה. האם ניסיתם לשוחח איתה על זה, להבין מה הקושי שם? מוזמנת לחזור ולשתף. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים