ילדה בת עם אוטיזם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/12/2018 | 13:10 | מאת: ילדה בת 8

תודה על תשובתך בנושא החזרתיות, היא מטופלת אצל פסיכולוגית קלינית כבר 3 חודשים רציתי לשאול משהו נוסף-היא דפקה בדלת של חברה ואמרו לה שאי אפשר להיכנס וסגרו עליה את הדלת , חזרה הביתה היסטרית לגמרי מהעלבון בכתה חצי שעה והתפרעה שואלת בעצתך

הי, בהמשך להתכבויותינו, מה אפשר לעשות אם לא להבין לליבה..לחבק, לנחם וגם לברר איתה מה היה שם ולתווך את שארע. יחד עם זאת אם היא בטיפול אז אני מניחה שגם את מקיימת פגישות הדרכה הורית. זה בדיוק המקום לדבר על כל השאלות שלך, ולקבל הנחייה והכוונה מאשת מקצוע שמכירה את ביתך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים