Jחזרתיות אצל ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/12/2018 | 15:18 | מאת: מיכל

יש לי ילדה בת 8 אוטיזם בתפקוד גבוה, כאשר רוצה משהו ולא אפשרי לספק לה , חוזרת שוב ושוב אפילו 100 פעם לדו מבקשת ללכת לשכנה ושמעה שהשכנה לא מסכימה , ממשיכה כל דקה להגיד שרוצה ללכת ובוכה ומיללת , כמה שמסבירים לה לא עוזר

הי מיכל, אני מניחה שאת יודעת שהתנהגות מעין זו קיימת בקרב כל הילדים במידה זו או אחרת, ועל אחת כמה וכמה בקרב ילדים עם אוטיזם. האם ביתכם בטיפול? האם קיים גורם טיפולי שמכיר את ביתכם עימו תוכלו להתייעץ? הדרכה הורית חשובה מעין כמוה עבור הורים לילדים עם צרכים מיוחדים. מציעה לכם לא לוותר על זה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים