בבקשה הכוונה לאיזה סוג טיפול לפנות לבעיית הבת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/11/2018 | 23:36 | מאת: סוניה

קוראים לי סוניה, מייל שלי מצורף בהודעה, ניתן להציע טיפולים או מטפלים גם במייל . אובדת עיצות מול קשיים של בת שלי, היא סובלת מבעייה חברתית, בוחרת ב"מתעללים" יודעת מהמחנכת שלה, היא בת 16. בוחרת קשרים שהיא לא רצויה בהם כל כך,או בחברים מתעתעים פעם רצויה פעם לא. אז היא נפרדת מהם. וחוזר אותו מצב עם אחרים.אני יודעת שדרוש פה טיפול שורש. היא לא רוצה לדבר על זה! שמעתי שיש טיפןל EMDR יתאים לה? יכול להיות שיש קשר בין הבעיה שלה לזה שילדתי אותה מתרומת זרע וחסר לה אב? או בגלל שהיא אינטנסיבית מדי בקשר ואז בורחים ממנה?איזה סוג טיפול אפקטיבי ?

הי סוניה, בעיני טיפול רגשי דינמי על ידי פסיכולוג/ית קליני/ית המתמחה במתבגרים, או מטפל רגשי מוסמך אחר יכול להתאים. במידה והיא מסרבת בכל תוקף, את יכולה לגשת בעצמך לכמה שיחות כדי לחשוב ביחד איך ניתן לפנות אל ליבה ואל ההיגיון שלה ולעזור לה להיפתח לרעיון של שיחות. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים