הושבת ילד בגם ליד הגננת פרס?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/11/2018 | 17:09 | מאת: רומי

שלום רב, פעמים רבות שמעתי שילד שמתפרע בגן ,כדאי להושיב אותו ליד הגננת מרגיע אותו . אבל מנקודת מבטי זה בעצם כמו לתת לו פרס ,אז למה ששאר הילדים שלא הפריעו יראו שילד שמפריע מקבל את הזכות לשבת ליד הגננת? האם זו פעולה שגוייה? תודה

הי רומי, גם אם זה המצב, ילד שמתפרע בגן בד"כ עושה זאת מתוך מצוקה מסוימת, הוא חווה מתח, אי נחת חוסר שקט..האם הוא בטוב? לא ממש... בד"כ הוא יושב על יד הגננת לאחר שזו תעיר לו מספר פעמים, גם כן לעיני כל ילדי הגן, ולבסוף ההושבה על ידה אינה נעשית כאקט של תגמול אלא יותר באווירת"שב פה לידי ותהיה בשקט", לא ממש מעמד נכסף בעיני שאר הילדים אני מאמינה. זו דעתי :) מה דעתך? כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים