מעוניינת בדעתך המקצועית לגבי טיפול ביופידבק לבן 10 עם הפרעות קשב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/11/2018 | 00:59 | מאת: שיר יעקובוביץ

מעונינת לבצע דרך רפואה משלימה שיהיה טיפול אמין. האם טיפול כזה מומלץ ויעיל לבעיות בויסות הרגשי וקשיי התארגנות ?

הי שיר, טיפול מהסוג הזה יכול בהחלט עשו להיות מאוד יעיל לטיפול בבעיות שציינת אבל בגילאים האלה אף טיפול אינו עומד בפני עצמו. תמיכת ההורים היא קריטית ולכן ללא הדרכת הורים מתאימה, שום טיפול לא יעבוד כמו "קסם". כמו תמיד מדובר בתהליך טיפולי שלוקח זמן ומצריך כאמור את התגייסות ההורים. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים