ילד בן 10 עם חרדות שינה ומחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/10/2018 | 22:20 | מאת: דנה

הבן שלי בן 10, מפחד לישון לבד, הוא לעיתים מצליח להירדם אך מתעורר מספר פעמים ולא מצליח להירדם לבד. כמו כן, הוא מציין שכשהוא לא עסוק בדברים יש לו תחושה כאילו מישהו מסתכל עליו. אשמח לדעת האם זה משהו נורמאלי ואם כן כיצד מומלץ להגיב לזה. ואם לא למי מומלץ לגשת לבדוק העניין.תודה

הי דנה, נשמע שבנך חווה מצוקה מסוימת ולכן צריך לעזור לו להתמודד איתה. אני ממליצה לכם לגשת ליעוץ הורי כדי להבין אותו יותר וגם כדי ללמוד איך לעזור לו. אני חייבת לציין שמניסיוני, ילדים רבים בגילאים האלה חווים פחדים דומים. לא הייתי מרחיקה ומכנה זאת נורמאלי, אבל את מתארת פחדים נפוצים למדי ויחד עם זאת כאמור חשוב שתמצאו בהקדם דרך לעזור לו. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים