צריכה את עזרתך בת שנתיים נדבקת וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/09/2018 | 23:45 | מאת: סיגלית

בת שנתיים הפכה לדבק כל היום מחפשת אותי . לא היתה כך קודם, לא יודעת איך להגיב לזה . זה הופך להיות מעיק ומטריד. התחילה גן חדש חשבתי שזה קשור, אבל בגן אומרים שהשתלבה נהדר, אפילו מהמשפחה הקרובה שאהבה תמיד היא לא מוכנה ללכת רק אמא אמא. בבקשה עזרתך ..

הי סיגלית, בדיוק ברגעי מעבר, שינוי וקושי, הילדים הקטנים ירצו ויזדקקו לקרבת האם. זה טבעי ונורמאלי, גם אם ההסתגלות לגן היא טובה. ייתכן והיא משקיעה הרבה משאבים נפשיים לצורך הסתגלות ובבית זקוקה לתגבור בהרגשת הביטחון. את זה את כאם בהחלט תוכלי להעניק לה. אז קחי נשימה עמוקה, ותתגייסי למען ביתך עוד חודש חודשיים. האמיני לי שזה שווה את המאמץ כי כך היא תוכל להמשיך ולבסס תחושת ביטחון בעולם ולפני שתשימי לב זה, כנראה, יעבור לה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים