אשתי בנפרד מכה אותי לעיני הילד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/06/2018 | 17:12 | מאת: ספי

צהריים טובים , כמה נזק עלול להיגרם לילד שרואה את אביו מוכה??? אנחנו כבר בהליכי גירושין נקבע לנו דיון אחרון והיא מוציאה עלי את כל תסכוליה והמרמור של מעבר הדירה וכל הקשיים ליד הילד בן 3 ! כל פעם שאני בא לקחת אותו היא דוחפת ומכה אותי לידו כמובן שאיני מגיב לה על מנת שתרגע מהר .לאן מומלץ לפנות בגיל 3 עם ילד על מנת שלא יפתח עיכובים וטראומה ?

שלום ספי, צר לי מאוד לקרוא את שאלתך. צר ממש. כמובן שאף ילד לא בדיוק מפיק תועלת מלהיות נוכח בכזה סוג של מצב, ואני מניחה שהפרידה בינכם נועדה בין היתר, לחסוך מילדיכם את השפעת יחסיכם העכורים עליהם. אני מציעה לכם, לך ולפרודתך, לפנות בהקדם האפשרי למגשר שיסייע לכם לעבור את תהליך הפרידה עם מינימום נזק לעצמכם ולילדיכם. אין טעם שהיחסים המופרעים ימשכו ושילדיכם ישלחו לטיפול, זה הרי לא הגיוני... שולחת לך הרבה כוח ועידוד והמלצה חמה לפנות למגשר בהקדם! יש גם פסיכותרפיסטים שהם מגשרים, וזה בעיני הכיוון הנכון עבורכם כרגע. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים