עיכוב שפתי גיל שנתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/03/2018 | 17:06 | מאת: חופית

שלום רב לבני בן 2.5 יש עיכןב שפצי עברנו איבחון בהתפתחות הילד ואנחנו בטיפול של קלינאית אחת לשבוע לאחר התחלת הטיפול היו לו כמה מילים החל אפילו להגיד אבא ומאמא לפעמים לא תמיד החל לספור בצרפתית מאחר וסבתא שלו מדברת איתו כך מאז שנולד אמר מילים בודדות ממש ולפני 4 חודשים נולד לו אח ועברנו שירה יכול להיות שכל המעברים הללו גרמו לו לא להגיד את מספר הדברים המצומצם שלמד להגיד

הי חופית, זו בהחלט יכולה להיות סיבה לרגרסיה. אם את חשה שהמעברים והשינויים גורמים לו למתח , עשי כל שביכולתך כדי לסייע לו להתמודד עם גורמי המתח ועם התחושות שעולות בו. אני מאמינה שזה לצד הזמן שיחלוף, יסייעו לו להרגיש נינוח יותר ואז יוכל לחזור גם להיות יותר עצמו, על כל המשתמע מזה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

27/03/2018 | 21:12 | מאת: חנה

עברתי את זה עם בני מומלץ לדבר לתקופה רק שפה אחת

27/03/2018 | 22:36 | מאת: חופית

גם לבן שלך היה עיכוב שפתי?רכש מילים ופתאום נעלמו?איך עזרתם לו? הקלינאית אמרה לנו לא להוריד בגלל זה אני מתלבטת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים