בת 3 בגן ציבורי לא טוב לה שם מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/01/2018 | 03:21 | מאת: ענת

ברצוני לשאול : בת 3 כ 5 חודשים בגן ציבורי לא טוב לה בגן היא רגישה ושילד מרים עליה יש היא בוכה מיד שוחחתי עם הגננת אין שינוי ממשי .. מה ניתן לעשות באמצע השנה ? האם ללמד את הבת להגן על עצמה ולהחזיר למי שמכאיב לה? מה הדרך הנכונה ? האם מומלץ להוציא אותה ?

שלום ענת, הבת שלך ככל הנראה זקוקה להרבה מאוד חיזוקים כדי להגביר את תחושת הביטחון שלה בעולם ולפתח את הביטחון העצמי שלה. אני לא יודעת מה מצבכם מלבד שתי השורות שכתבת לי, וחשוב שהצעדים שתנקטי בהם לא יהיו דרסטיים או לא מותאמים לסיטואציה. לכן אני מציעה שתיגשי להדרכת הורים אצל פסיכולוגית קלינית של ילדים ותתיעצי כיצד ניתן יהיה לסייע לביתך בשלב זה. ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים