חרדת נטישה בגיל 11 חודש נורמלי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

17/08/2017 | 11:47 | מאת: Saron

הבת שלי עוד לא שנה . בחודש האחרון רוצה רק את אימא כל הזמן כל היום ובוכה מכל אחד! משפחה חברים ילדים מכולם היא בוכה המצב הפך בלתי נסבל אפילו כמה דקות עם סבתא היא בוכה... אשתי טיפלה בה מרגע שנולדה, לא היתה אצל מטפלות לא עברה טראומה .. אז כיצד הגענו למצב הזה ? יש דרך לשחרר ???

שלום, נורמאלי מאוד. תצטרכו פשוט לשאת את זה תוך הבנה שכרגע עבור ביתכם להיפרד מאימה מייצר חרדה מאוד מאוד גדולה. אין זה אומר שאינכם צריכים להמשיך לחיות את החיים כרגיל - הרי אמא צריכה להיפרד מהבת מידי פעם... אבל מה שחשוב הוא לשאת את הבכי ואת החרדה של ביתכם התינוקת בהבנה ובחמלה, להכיל את החרדה כמיטב יכולתכם, ואני מבטיחה לכם שגם השלב הזה יעבור... בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים