ילד בן שנתיים וחצי אלים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/07/2017 | 01:17 | מאת: הגר

שלום רב.בני הוא ילד חכם וחברותי מאד אך הוא נורא אלים הוא נותן לי כאפות וזורק עלי דברים ועל אחותו הגדולה שהוא כועס מתחיל לשבור דברים וצעצועים וצוחק!!בבקשה עזרו לי אני מודאגת ולא ישנה בלילה מרוב המחשבות האם צריך בדיקה אצל מומחה?

שלום הגר, כל הילדים בגילאים האלה עדיין זקוקים להוריהם שיסייעו להם לווסת את רגשותיהם והתנגויותיהם. לכן תמוה מעט בעיני מדוע הגעת מזה אל צורך בבדיקה ובאבחון. מאחר ואינך אמא בפעם הראשונה, אני מציעה לך לא להתעלם מתחושת הבטן שלך ולפנות באופן אישי לפסיכולוג/ית ילדים ולהתייעץ. גם אם זו רק פגישה אחת, תוכלי לצאת ממנה קצת יותר רגועה ואולי עם כיוון חדש להתמודדות. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים