סירוב לקבל טיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/06/2017 | 19:26 | מאת: נילי

בתי בת ה13 סובלת מחרדה חברתית אין לה חברות. היא נמנעת מפעילויות חברתיות ויש לה דיעה שלילית על ילדים. היא אינה מודה בכך שיש לה בעיה. אני רוצה לקחת אותה לטיפול אך היא מסרבת כיצד אני יכולה לעזור לה? תודה

שלום נילי, התשובה שנתתי לשואלת מתחתייך, נכונה גם במקרה שלך. אם קיימת התנגדות מצד הילד לקבל טיפול שאמור לסייע לו - ואל מול זה ישנו חוסר אונים של ההורים, כדאי לפנות להדרכת הורים כדי לחשוב ביחד באילו דרכים ניתן יהיה לסייע לילדכם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים וילדים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים