הטרדה מינית בגיל 12 וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/08/2009 | 23:53 | מאת: חסוי

בס"ד שלום ליאת קיום אני עוד מספר ימים בן 21 עברתי הטרדה מינית בגיל 12 וחצי במעלית ע"י אדם ענק בן 31 ממש גועל נפש של בנאדם ודוחה. את האדם אני הכרתי תוך כדי שעבדתי במכירת מוצרי מזון לפני ההזמנות של האנשים והייתי מספק להם את זה עד הבית לאחר שנבאתי לו את ההזמנה הוא יצא החוצה חיבק אותי הצמיד לי את הראש שלי לזקנו ואני מתוך תמימות שמתי את ידי המותן שלו. לאחר מכן נכנסתי למעלית והמעלית הייתה מאוד צרה והוא נכנס אחרי ואז שנסגרה הדלת הוא ממש נשכב עלי בעמידה נישק אותי בלחי והרגשתי את איבר מינו ומייד עדפתי אותו ממני ובדיוק ויצאתי מהמעלית כולי רועד סיד ובוכה ואז התקשרו לאבי ולאחי והגיע משטרה ועצרה אותו אבל מאותו יום נהייתי "בעייתי" וזה מתבטא בכך שאני תמיד דרוך לכל מצב שאם יקרה לי משהו אם מישהו רוצה לפגוע בי וגם הסתובבתי בחברה קצת עבריינית והכל התערבב לי ביחד אבל הבעיה שלי היא שתמיד יש לי את הפחד הזה ואין לי אמון באנשים רק בגיל 20 הגעתי לטיפול אצל עו"ס כשנה דרך הצבא ואז הפסיקו לי את הטיפול כאמור המצב שלי היום שאני לא סומך על אף אחד אני פוחד לעלות במדרגות לבית,יש לי עצבים אטומים,אני יכול להכנס למצב של "אי שפיות זמנית" וזה אומר שאני יכול לעשות דברים שאני לא מודע מה הנזק שיכול להגרם,לא יכול לישון במקום שהוא לא הבית שלי לא הולך לי בשום דבר אני תמיד מתעצבן מגיב וכנראאה ככה גם בזוגיות. סוף שבוע הזה קרה לי משהו מאוד מלחיץ יצאתי לבילוי וחכיתי לחבר ופתאום באה רכב ג'פ וההייתה שמה "בחורה" שהחלה לשאול אותי מה אני עושה פה וזה ובסוף התברר לי שהיא קוקסנלית ואני ישר נכנסתי להלם כזה אבל למזלי עצרתי את עצמי מלהגיב בעצבים. האם תוכלי לעזור לי לתקן את המצב שאני נמצא בו?נפשית ופיזית

04/08/2009 | 00:43 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, צר לי לשמוע על החוויה הקשה שעברת כנער צעיר. הסיפור שלך מדגים את הנזק העצום שיוצרים עברייני המין בנשמות קרבנותיהם הצעירים, שנושאים עמם את הטראומה שנים רבות. לצערי, היכולת שלי לעזור ממרחק, דרך האינטרנט, מוגבלת למדי. זו חוויה קשה שיש לעבד בטיפול, מתוך תקווה להיפטר מהסימפטומים הפוסט-טראומטיים, ולבסס מחדש תחושת אמון בעצמך ובסובבים אותך. תוכל לקרוא עוד על פגיעה מינית בילדים-בנים כאן - http://www.macom.org.il/topic_malerape.asp ולהיעזר בקו הסיוע שיוכל להפנות אותך לקבלת עזרה בטל: 1203 בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים