רעלת הריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/09/2009 | 11:27 | מאת: ענת

אבקש לדעת,מה הסיכוי שאני בדרך לרעלת הריון. שבוע 37+3 הממצאים: - חלבון בשתן - בצקות קלות סביב הקרסוליים - אין כאבי ראש, אבל לעיתים מופיע ריצוד של "כוכבים" מול העיניים (בעיקר לאחר עבודה מרוכזת וממושכת מול מחשב). - לחץ דם בפירוש נמוך-ממוצע 95/67 לערך - דקירות לא תכופות מדיי בבטן האם מנסיונכם, זו תופעה שמתחילה בקטן ומתגברת עד כדי סיכון חיים, או משהו שבאופן פתאומי תוקף. עלי לציין כי למעט כאבים בעצם הזנב ולחצים הנובעים ממשקל בטן גדול, אני מרגישה טוב ומצב רוחי טוב ונינוח. פרטים נוספים: גילי: 37.9, הריון מס' 4. תודה על תשומת הלב והתשובה.

שלום ענת, רעלת הריון הינו מצב שביטוייו שונים.אין באפשרותי לאבחן את מצבך , אמליץ לך לפנות לבדיקות ומעקב לרופא נשים המטפל שלך. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה