אפי-נו

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/09/2009 | 19:55 | מאת: א.

שלום למיילדות רציתי לשאול האם בנסיונכן שמתן לב שנשים שהשתמשו במכשיר האפי-נו סיימו את הלידה עם פחות קרעים ותפרים, או שלא שמתן לב להבדל מיוחד ביניהן לנשים שלא השתמשו במכשיר? (אני לפני לידה והתחלתי להשתמש במכשיר) תודה רבה א.

שלום רב, בדרכי המקצועית, שלי לפחות, יצא לי לטפל במספר קטן יחסית של נשים שהשתמשו במכשיר זה. קשה לי מאוד להגיד מה רבה תרומתו. אך אני אגיד לך מה שאני ממליצה לכל הנשים בהריון ששואלות בנושא, כולל נושא של עיסוי פרינאום בהריון. אני חושבת, שאם הפעולה הספציפית לא גורמת לך לכאבים או חוסר נוחות ואם יחד איתך בן זוגך שותף לכל התהליך, זה רק יתרום לחוויה הזוגית שלכם, גם אם לא תמיד יעזור בזמן הלידה, כי הרבה מאוד גורמים מעורבים בכך.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה