סיכוי להריון תאומים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/08/2009 | 14:53 | מאת: הדר

לקחתי פיוריגון 66 יחי' ואוביטרול 1 נאמר לי שיש 2 זקיקים מובילים.כרגע שבועיים לאחר הזרעה עם 41 בטא. מה הסיכוי להריון של שניים ומתי אפשר לדעת הכי מוקדם והאם ניתן לעשות משהו?

שלום הדר, נוכחות שני זקיקים אינה מצביעה בהכרח על הריון תאומים.כדאי לחזור על בדיקת בטא בדם יומיים שלושה לאחר הבדיקה שביצעת.ניתן לדעת כי מדובר בהריון תאומים על פי בדיקת סונר, בה נצפים שני שקי הריון. מומלץ לפנות עם הבדיקות שביצעת לרופא המטפל שלך. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה