שמנים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

08/08/2016 | 19:09 | מאת: מירי

היי לכן האמת שרק שבוע 8 בטוחה שזה עדיין מוקדם מדי פשוט עניין אותי לדעת, אני רזה וצרה מלמטה ואני יודעת שבדרך כלל יעזור לשמן את האסור לפני הלידה זה מרחיב את העור ועושה אותי אלסטי יותר??? תוכלו לעשוץ לי קצת סדר בעניין ? באיזה סוג של שמן מדובר או חומר אחר, וממתי מתחילים להשתמש בו. תודה

מירי, שלום רב, מדובר לא רק בפעולת שימון העור, אלא בעיסוי פרינאום. פרינאום, זהו אזור החיץ – העור שבין הנרתיק לבין פי הטבעת. עיסוי פרינאום מומלץ להתחיל לבצע החל בשבוע ה--32-34 להריון. נעשה באופן עצמוני או בעזרת בן/בת הזוג, בעזרת שמן צמחי, כגון שמן שקדים. כדאי לחזור על התרגולת פעמיים-שלוש בשבוע לפחות ולהתמיד בה למשך עשר דקות כל פעם עיסוי פרינאום נועד להגמיש את רקמות בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה