מחיקה שבוע 34

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/06/2016 | 15:18 | מאת: גלית

זה הריון שני. שבוע 34 4. הייתי עכשיו בהערכת משקל. לא ראו את הראש, הוא ממש נמוך. אח''כ נכנסתי לרופא. יש מחיקה כמעט מלאה… יש מצב שההריון יחזיק מעמד עד שבוע 40? אני ממש חוששת מלידה מוקדמת…

שלום רב, לצערי לא אוכל לתת לך תשובה טובה על שאלתך , כי אף אחד לא באמת יודע כמה זמן יקח עד הלידה. מצד אחד רק מחיקה , ללא פתיחה וללא צירים, את בהחלט יכולה להחזיק אם לא עד שבוע 40 אז לפחות עד שבוע 37 מצד שני, מחיקה מלאה מקדימה את הפתיחה ואם יהיו לך צירים , במיוחד אם יש לך רקע של לידות מוקדמות, את יכולה ללדת במידה מוקדמת. חשוב שתקפידי על מנוחה ושתייה מרובה בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה