בדיקות בסוך ההריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

23/12/2015 | 14:42 | מאת: נעמה שחר

אתמול עשיתי בדיקות דם ובדיקה ואגינאלית. אחת התוצאות היא תוצאה שלילית של GBS Vagina/Rectum Perinat האם זה בסדר? התוצאה השניה שנראית חריגה היא של Lymphocytes %- כתוב שם 20.6 וזה מסומן בצבע אדום של חריג, מה זה אומר? האם זה חריג גם אצל נשים בהריון?

שלום נעמה, מצטערת על העיכוב, הקישור שלך לא נפתח. GBS שלילי, זה מצוין, סימן שאת לא נשאית של החיידק ולא תצטרכי לקבל טיפול אנטיביוטי בלידה הלויקוציטים, אכן גבוהים מהנורמה, יש עלייה טבעית של הלויקוציטיפ בהריון, כמו כן, זה יכול להיות ביטוי של איזשהו זיהום או מחלה. ממליצה לך להתיעץ עם רופא נשים שלך. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה