צירים וכאבי מחזור

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/10/2015 | 08:36 | מאת: בתיה

הי, אני בשבוע 37+3, הריון שני. אתמול בערב למשך כשעתיים וחצי היו לי צירים חזקים מאוד שפסקו, לאחר כמה שעות היו לי כאבי מחזור למשך שעתיים וכל פעם שנעמדתי שוב התחילו צירים. כל זה מלווה בשלשולים ולחץ מאוד גדול על הישבן. הבוקר התעוררתי ללא צירים והכאבים החזקים פסקו. האם יתכן והצירים אכן "ביצעו עבודה" וגרמו לפתיחה? האם זה אומר משהו לגבי הקירבה של הלידה? כאבי המחזור היו קבועים, אבל יכול להיות שזה גם צירים? מאוד מבולבלת! אשמח לתשובה.

שלום רב, סליחה על התגובה המאוחרת, מקווה שעדיין רלוונטי או שכבר מגיע לך מזל טוב. הצירים שהרגשת בהחלט יכולים לגרום לפתיחה מסוימת, אך במידה ופסקו , אלו הם לא צירי לידה. תחושה של כאבי מחזור לעיתים מקדימה את הופעת הצירים. המון בהצלחה ולידה קלה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה