לבית חולים הלל יפה-צוות יולדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/11/2014 | 13:52 | מאת: N

שלום אני בשבוע 40+ ולפני שבוע הייתי אצלכם בביקורת, ונתקלתי באחות זעפנית ועייפה שממש ממש הוציאה לי את החשק ללדת אצלכם,חסרת אמפתיה לנשים שכואבות וממש לא רגישה ,עוקצנית ולא נעימה. עושה את העבודה שלה כמו רובוט ללא רגישות. אני חושבת שמיילדת שהחליטה שהיא רוצה להיות מיילדת צריכה להיות אדם רגיש ונעים לכולםם במיוחד לנשים שמגדלות בבטנם עובר במשך 9 חודשים הדבר האחרון שהם רוצות זה להגיע לשבועות המתקדמים ללידה ולהפגש עם מיללדת זועפת ולא רגישה לכאבם. שהדבר האחרון שאני רוצה זה ליפול בידיים שלה כשאני יצטרך ללדת באמת. נשמה- את עיפה? את קרה קרח? את לא בנויה להיות מילדת!! מקווה להיפגש בשעת אמת עם אישה רגישה שמבינה שמה שיש לי בבטן זה ההתינוקקק שלי שסחבתי 9 חודשים ולא עוד תינוק של עוד משהי.

שלום רב, צר לנו , שזאת התחושה שיצאת איתה. אנחנו עושות את המירב על מנת שכל יולדת תקבל טיפול מקצועי ברמה גבוהה ויחד עם זה גם אדיב ונעים. נשמח אם תבחרי ללדת אצלנו ולהנות מחוויית לידה חיובית וטובה. בכל מקרה, בהצלחה ולידה קלה, נשמח לענות לך על כל שאלה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה