צירי לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/07/2014 | 21:09 | מאת: דינה

ערב טוב, אני אמורה ללדת בכל יום ו אמר לי שמן לבנדר יכול להקל בעת הצירים. קניתי שמן אך איני יודעת כיצד להשתמש בו, אם למרוח ישירות על הבטן/ הגב או במבער וכו'? אשמח אם תוכלו לעזור לי

שלום רב, אכן, לעיתים יש שימוש בשמנים בלידה. שמן לבנדר ידוע בתכונותיו המרגיעות. לגבי צורת שימוש ,אינני יכולה להגיד לך מכיוון וזה קשור למרכיבי השמן. יש שמנים שנועדו למריחה על הגוף, אך זה לא צריך להיות שמן אתרי כי הוא מרוכז מדי, יש שמנים שנועדו להרחה. מכיוון ואנני מומחית בשמנים, על מנת שתקבלי את מלוא המידע אני ממליצה לך לפנות לאנשים שעוסקים בארומתרפיה וצמחי מרפא בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה