ספינה מינוס אחד ומחיקה חלקית

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/07/2014 | 12:14 | מאת: תמר

שלום, אני מתחילה שבוע 38 כאשר הראש בספינה מינוס אחד ויש מחיקה של 30 אחוז, הצוואר רך אך עדיין אחורי. יש לי לחצים חזקים בישבן ובמפשעה. השאלה שלי היא האם ייתכן שאמשוך כך עד הסוף? או שמא זה יכול לקרות בימים הקרובים? תודה מראש, תמר

שלום רב, הנתונים שמסרתם אינם מנבאים את מועד הלידה. לחיצים,זוהי תופעה שכיחה לקראת סוף ההריון. חשוב שתעקבי אחר תנועות עובר.במידה ויופיעו צירים דימום או ירידת מים תגשי למיון יולדות וכמובן תמשיכי במעקב אצל רופא נשים המטפל שלך בהתלחה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה