לידה עם בקע וקושי להרים את הרגל

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

02/06/2014 | 09:48 | מאת: מיטל

שלום אני בשבוע 37 עם בקע קטן במפשעה ובנוסף התכווצויות שרירי הירך באותה הרגל כך שאיני מצליחה לדרוך על הרגל. אני מתניידת בבית עם כסא גלגלים והליכון . יש לי התכווצויות רבות במהלך היום והלילה. שאלתי היא האם במצב כזה יש אפשרות ללידה רגילה ? האם אפידורל ישכך לגמרי את הכאב. שאוכל להרמים את הרגל הכאובה? תודה מיטל תוכן ההודעה:

שלום רב, לצערי, לא אוכל לתת לך תשובה חד-משמעית לשאלתך, מכיוון והמצב שונה בין אישה לאישה. יש נשים שיולדות עם בקע מפשעתי, יש נשים שאפידורל מצליח להוריד את הכאב לגמרי ויש כאלה שלא, כך שאין בעצם שום דרך לדעת מראש. מה שאני יכולה להמליץ לך, זה להתיעץ בראש ובראשונה עם רופא כירורג ואורטופד בנושא שלך ולברר האם אין מניעה רפואית מלידה רגילה, לאחר מכן כמובן להעלות את הנושא הנ"ל עם רופא הנשים שלך ויחד עם כל היעוצים תוכלו לחשוב על הדרך הטובה ביותר והנכונה ביותר בשבילך. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה