הריון שבוע 42

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

08/01/2014 | 21:09 | מאת: אתי

שלום רב ביתי בהריון בשבוע 42 השבוע התאשפזה מכיון שעברה את התאריך ואין צירים ללידה היא במעקב במחלקת טרום לידה מוניטור וכו' אתמול התחילה עם הטבליות לריכוך צוואר הרחם אך עדיין כלום יש צירונים קטנים מחר כניראה יתחילו בזירוז ביתי מאד בלחץ וחסרת סבלנות אמרו עם הזירוז זה יכול לקחת עוד יומיים והבנתי שיש בזה גם סיכון, מה דעתך?

שלום רב, לא כל כך הבנתי על מה את רוצה לשמוע את דעתי. לכל דבר יש סיכון מסוים. גם להריון עודף ולעיתים גם לזירוז. הבת שלך צריכה להיות רגועה וסבלנית, התהליך אכן יכול לקחת זמן. שיהיה המון בהצלחה ולידה קלה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה