דחוףףףף

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

07/11/2013 | 16:40 | מאת: מיטל

שלום הודיע לי בקופת חולים כללית שאני צריכה להגיע כי יש לי חיידק GBS אני הבנת שהחיידק מופיע רק אצל נשים הרות,ופה הדבר מוזר,אני לא הרבה בכלל כי אנ יכרגע נמצאת במחזור,אפשר קצת מידע מה זה יכול להיות ואם בכלל זו היא טעות.במידה וכן יש אצל נשים גם לא הרות את החיידק מה הוא החיידק ומה הטיפול שלו,האם בן זוגי יכול להדבק בחיידק? תודה ישמח לתשובה מהירה

שלום רב, אין לך סיבה להיות בלחץ, לא מדובר במחלת מין. החיידק נמצא באופן טבעי אצל הרבה נשים, גם לא הרות, ללא שום נזק לרוב. הסכנה של החיידק- הדבקת הילוד בזמן הלידה. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה