מעוניינת ללדת בהלל יםה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/08/2009 | 13:25 | מאת: נועה

כרגע בשבוע 37, מעוניינת ללדת בהלל יפה אך יש לי כמה שאלות: 1. האם לאחר הלידה ישנם חדרים בהם יש מיטה ליולדת בודדת? 2. האם יש rooming? 3.האם ביצוע חתך הוא פעולה שבשגרה או רק בעת הצורך ועם התייעצות עם היולדת? 4. האם יש שימוש במכשירים ( ואקום,מלקחיים)? תודה

שלום נועה, הינה התשובות לשאלותיך: - לאחר הלידה, היולדת לרוב נמצאת כשעתיים בחדר בו היא ילדה (שהוא רק שלה) ולאחר מכן עוברת למחלקת יולדת. במחלקה אין חדרים פרטיים ואין חדרים עם מיטה בודדת. יש חדרים לשתיים ולשלוש יולדות . - יש במחלקת יולדות יחידת ביות , המיועדת לאימהות, אשר מעוניינות בביות.יש אפשרות לביות מלא או חלקי לבחירת היולדת. - חיתוך החיץ אינו מבוצע כשיגרה, אלא אך ורק לפי הצורך, מידעים את היולדת כמובן -לידות מכשירניות נעשות, כמו בכל בית חולים בארץ, אך ורק לפי צורך, כאשר היולדת מקבלת הסבר לפני ביצוע הפעולה. על מנת שתוכלי לקבל מידע מקיף יותר על מחלקתנו ולהתרשם בעצמך, יש אפשרות לסיור בחדר לידה. את המועדים ניתן לתאם בטלפון: 04-6304356 בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה